Produsele comandate online sau telefonic se vor livra catre client prin posta romana sau serviciul de curierat rapid, in functie de optiunea clientului.

Pentru livrarea produselor prin intermediul postei romane – taxa de transport este de 10 RON, iar termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de curierat rapid – taxa de transport este de 18 RON, iar termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi declina orice responsabilitate privind eventuale intarzieri in livrarea produselor prin posta romana sau curierat rapid, daca acestea sunt datorate intrisec serviciilor de transport.

Comenzile vor fi expediate in maxim 24 de ore de la confirmare, pentru comenzile plasate in timpul zilelor lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 149 RON, transportul este gratuit prin posta romana.

Magazinul www.crystal4art.ro isi doreste ca produsele pe care vi le ofera sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000, completata cu OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului“.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite.

www.crystal4art.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara a fi fost folosite sau incercate, fara urme de vizibile de deteriorare.

Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda).

Completeaza formularul de retur.

Va multumim ca ne vizitati magazinul!

Folosirea site-ului www.crystal4art.ro, vizitarea, postarea de comentarii sau cumpararea de produse de pe acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a acestui site, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina “ Termeni si conditii” in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile pentru fiecare produs sunt exprimate in RON.  Pretul final platit de catre client reprezinta totalul preturilor de achizitie pentru fiecare produs comandat, la care se adauga costul de transport,cu exceptia situatiilor in care sunt indeplinite conditiile de transport gratuit. Consulta documentul transport si retururi.

Magazinul online www.crystal4art.ro nu va percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele prezentate pe site si in oferte reprezinta imaginea produselor disponibile. Datorita aparatului foto si a setarilor monitorului, este posibil ca in realitate culorile produsului sa poata diferi usor fata de culorile din imagini.  De asemenea, va rugam sa acordati atentie dimensiunilor specificate in descrierea fiecarui produs. Imaginile de pe site sunt realizate astfel incat sa va ofere dtealii despre produs ca urmare acestea putand sa apara mai mari decat in realitate.

Cristalele semipretioase si perlele de cultura fiind veritabile pot prezenta mici variatii de culoare, forma, model, dimensiune intre ele, nefiind identice.

Magazinul www.crystal4art.ro poate schimba tipul anumitor produse comandate, dupa prealabil acord al clientului, in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Produsele comercializate pe site-ul www.crystal4art. ro sunt produse finite fiind destinate purtarii ca atare.

Drepturile de autor

Intregul continut de pe site-ul magazinului online www.crystal4art  este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.crystal4art.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Intregul continut al acestui magazine online (text, imagini, grafica, logo etc) este proprietatea  Arciudean Speranta P.F.A si cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. In cazul preluarii si/sau a adaptarii unor texte (articole) aceasta s-a realizat dupa prealabilul acord in scris al posesorilor drepturilor de autor, iar acestia apar mentionati la sfarsitul textului (articolului). Siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri sunt protejate de drepturile de autor detinute de acestia si sunt reproduce pe site-ul magazinului cu acceptul lor prealabil.

Magazinul online www.crystal4art.ro apartine persoanei juridice Arciudean Speranta P.F.A., avand sediul social in Cluj Napoca, strada Spinoasa, nr.14, nr. de inregistrare la registrul comertului F12/210/05.02.2018.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@crystal4art.ro.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt imagini ale produselor oferite.  Anumite caracteristici pot insa diferi usor fata de imaginile postate pe site (nuanta, aspect, …). Datorita aparatului foto si a setarilor monitorului, este posibil ca in realitate culorile produsului sa poata diferi usor fata de culorile din imagini.  De asemenea, va rugam sa acordati atentie dimensiunilor specificate in descrierea fiecarui produs. Imaginile de pe site sunt realizate astfel incat sa va ofere dtealii despre produs ca urmare acestea putand sa apara mai mari decat in realitate.

Cristalele semipretioase si perlele de cultura fiind veritabile pot prezenta mici variatii de culoare, forma, model, dimensiune intre ele, nefiind identice.

Echipa magazinului online www.crystal4art.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele pe care vi le ofera si sa respecte acuratetea informatiilor in descrierea acestora. Totusi, magazinului online www.crystal4art.ro nu exclude in totalitate posibilitatea aparitiei unor erori neintentionate in descrierea unor produse sau servicii, precum si in continutul acestui website. Magazinul www.crystal4art.ro face toate eforturile sa mentina actualizata disponibilitatea in stoc a produselor.

Informatii, Comunicari

Persoanele care ne  viziteaza site-ul magazinului online www.crystal4art.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail contact@crystal4art.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera persoanei juridice Arciudean Speranta P.F.A dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Conditii pentru returnarea produselor

Magazinul www.crystal4art.ro isi doreste ca produsele pe care vi le ofera sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000, completata cu OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului“.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite.

Clientii magazinului online www.crystal4art.ro pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara ca acesta sa prezinte nici o urma de deteriorare sau de uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Arciudean Speranta P.F.A se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la acestea. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar pretul de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie sa fie într-o stare perfecta, fara a fi folosite sau incercare, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si în ambalajul original.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul site-ului magazinului online www.crystal4art.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Arciudean Speranta P.F.A rezervandu-si dreptul de a initia procedura de plangere penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau cu date de identificare false, constituie de asemenea fraude. Ca urmare si in astfel de situatii  Arciudean Speranta P.F.A isi rezerva dreptul de a anunta organele competente in vederea solutionarii fiecarui caz.

Litigii

Arciudean Speranta P.F.A, proprietara a magazinului online www.crystal4art.ro va face toate diligentele necesare pentru ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Produsele comercializate pe site-ul www.crystal4art. ro sunt produse finite fiind destinate purtarii ca atare.

Transportul si livrarea produselor

Produsele comandate online sau telefonic se vor livra catre client prin posta romana sau serviciul de curierat rapid, in functie de optiunea clientului.

Pentru livrarea produselor prin intermediul Postei Romane – taxa de transport este de 10 RON, iar termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid – taxa de transport este de 18 RON, iar termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi declina orice responsabilitate privind eventuale intarzieri in livrarea produselor prin posta romana sau curierat rapid, daca acestea sunt datorate intrisec serviciilor de transport.

Comenzile vor fi expediate in maxim 24 de ore de la confirmare, pentru comenzile plasate in timpul zilelor lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 149 RON, transportul este gratuit prin posta romana.

Modalitatile de plata

Plata pentru produsele comandate pe site-ul magazinului online www.crystal4art.ro sau telefonic se poate realiza prin 2 modalitati: transfer bancar sau plata ramburs la primirea coletului.

Pentru transferul bancar datele necesare sunt urmatoare: Cont deschis la Banca Transilvania, numar de cont RO32BTRLRONCRT0438299401

In cazul in care clientul a optat pentru plata prin transfer bancar, livrarea produselor se  va realiza in maxim 24 de ore de la confirmarea platii intr-una din zilele lucratoare.

Pentru plata ramburs, clientul va achita contravaloarea produselor si a taxei de transport la primirea coletului.

 Selectarea produselor

Navigarea pe site se poate realiza in functie de categoria de produse afisate in meniul site-ului sau pe homepage sau prin folosirea campului de cautare situat in fiecare pagina a magazine, dupa introducerea cuvantului/cuvintelor cheie de cautare.

Dupa gasirea produsului care va intereseaza, dati click pe imagine pentru deschiderea paginii de prezentare a acelui produs.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa comandati un produs, dati click pe casuta “Adauga in cos” situat in partea dreapta a paginii de prezentare a produsului. Folositi link-urile din bara de navigare sau butonul “Continua cumparaturile” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doriti sa le comandati. Puteti accesa in orice moment cosul dvs. dand click pe imaginea grafica representativa pentru cosul tau (icon-ul) specific situat in partea dreapta a fiecarei pagini a site-ului.

In pagina de vizualizare a “Cosului de cumparaturi”, aveti posibilitatea de a vizualiza lista produselor pe care le-ati adaugat in cos, sa modificati cantitatea pentru fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati, in functie de disponibilitatea acestuia in stoc, sau sa renuntati la unul, mai multe sau la toate produsele adaugate in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul “Mai departe”.

Produsele din categoria “Disponibil pentru comanda in asteptare” vor fi notificate in pagina de prezentare a produsului si in cosul de cumparaturi. Aceasta inseamna ca produsul nu mai este disponibil pe stoc. Dar in limita disponibilitatii la furnizor a materialelor necesare  acest produs se poate realiza in decurs de 7 zile calendaristice. In situatia in care nu exista disponibile materiale identice cu cele folosite in realizarea produsului selectat de cumparator, acestuia i se va propune realizarea unui produs similar.  Doar in cazul in care cumparatorul va accepta propunerea produsului similar, comanda urmeaza a se onora.

Finalizarea comenzii

Dupa vizualizarea produselor adaugate in cos in vederea finalizarii comenzii, bifati optiunea de livrare prin Posta Romana sau prin Curierat rapid si ulterior, dati click pe butonul “Continua finalizarea”.

Dupa deschiderea paginii de comanda, completati cu atentie campurile aferente Detaliilor de facturare si livrare. In partea dreapta a paginii veti regasi detaliile comenzii dumneavoastra. Completati modalitatea de plata pentru care ati optat, cititi cu  atentie politica de confidentialitate.

Inainte de a plasa comanda, va rugam sa parcurgeti cu atentie “Termenii si Conditiile” practicate de magazinul online www.crystal4art.ro, dupa care sa va asigurati ca sunteti de acord cu acestea prin bifarea casutei corespunzatoare.

Continuati finalizarea comenzii dand click pe butonul “Plaseaza comanda”.

Ulterior se va deschide pagina de confirmare a comenzii. Dupa efectuarea comenzii online, veti primi si un mail de confirmare a plasarii comenzii pe magazinul online www.crystal4art.ro, cu toate detaliile aferente acesteia.

 

 

  1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Persoana juridica Arciudean Speranta PFA in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online www.crystal4art.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, persoana juridica Arciudean Speranta PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Arciudean Speranta PFA in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date oricand, prin transmiterea unei solicitari la adresa contact@crystal4art.ro sau la Arciudean Speranta PFA, str.Spinoasa, nr. 14, Cluj Napoca, cod postal 400235.

  1. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate in cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate.

La acestea se pot adauga transmiterea de oferte, noutati   dupa caz, transmiterea de informatii despre site, solutionarea cererilor adresate magazinului de catre clienti, trimiterea raspunsurilor la intrebarilor adresate de catre client pe email, formulare de contact sau in comentarii postate pe site, sau solutionarea reclamatiilor/sesizarilor facute de catre dumneavoastra.
Arciudean Speranta PFA nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o comunicare optima ulterioara intre magazinul www.crystal4art.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la magazinul www.crystal4art.ro.

www.crystal4art.ro  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane sau entitati.

www.crystal4art.ro  isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau al contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

  1. Securitatea datelor colectate si procesate

Arciudean Speranta PFA utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Magazinul online foloseste o conexiune securizata, criptata pentru a preveni interceptarea. Identitatea siteului este verificata de Comodo SSL CA.; conexiunea este criptata cu criptarea de 256 biti (SHA-256).

Certificatul SSL este compatibil cu 99 % din browsere si mobile, cheia de criptare este de 2048 biti.

Inregistrarea si autentificarea pe www.crystal4art.ro implica ID si parola.

  1. Feedback

Utilizatorii www.crystal4art.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

  1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: www.crystal4art

 

General questions

How do I order products on Shop?

Sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

How do I search for a product?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Do I have to pay for my orders in full?

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Ordering

Is the ordering procedure secured?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

How do I purchase the items in my shopping cart?

Ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

Im having shopping cart problems. What do I do?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt

Shipping & Return

How much is shipping?

Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Where do you ship?

Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien.

Support

Deciphering Marketing Lingo For Small Business Owners

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Using Banner Stands To Increase Trade Show Traffic

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Beth Hallent

Professional Model for MakeupDaily
Susan Mendall

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui

Susan Mendall

Customer

Fiona Thousound

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

Fiona Thousound

Customer

Linda Tenmion

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Linda Tenmion

Customer

Christina Bortswild

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dooremque laudantium, totam rem aperiam quasi architecto

Christina Bortswild

Customer

Helen Vein

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Helen Vein

Customer

Linda Tenmion

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Linda Tenmion

Customer

de la 15 Ron

Oferte speciale

Separator

Transport prin curierat

Livrare in 24- 48 h de la comanda

Separator

Suport clienti

7/7 zile suport clienti

Separator

CALITATE GARANTATA

Garantie 30 de zile.

Front Image

rhinestones

un plus de stralucire

Front Image

colectia de cadouri

pentru cei dragi

Front Image

2016

Lookbook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectur adiping elit, sed do esmod temporani incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliqnuuip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Front Image
Front Image
Front Image

Jewelry is something that has to do with emotion. That aspect of jewelry really interests me.

Ann Demeulemeester

Editor at VenturesFashion.com

Front Image
Front Image
Front Image
Front Image
Front Image
Front Image
Front Image

“Jewelry and pins have been worn throughout history as symbols of power, sending messages. Interestingly enough, it was mostly men who wore the jewelry in various times, and obviously crowns were part of signals that were being sent to history by people of rank.”

Madeleine Albright

CEO/Co-Founder at Fashion Daily Magazine

Front Image

SILVER GLAMOUR

Front Image
Front Image

Contact Us

Ingeniozitatea și originalitatea sunt 2 dintre cele mai importante valori pe care le aplicăm în activitatea noastră zilnică pentru a vă oferi cele mai bune produse.

Crystal4Art isi poate indeplini obiectivul de a fi un magazin de bijuterii cu personalitate doar prin obținerea feedback-ului din partea voastră, beneficiarii acestora.

Toate opiniile voastre sunt esențiale pentru a ne ajuta să realizăm produse de înaltă calitate la Crystal4Art.

Pentru orice întrebări sau probleme legate de cumpărăturile de bijuterii de pe Crystal4Art, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de mai jos.

  • Telefon: 0746108009
  • Adresa: Cluj-Napoca, Romania
  • Email: contact@crystal4art.ro

Formular de contact

Nume

Adresa email

Mesajul tau

Despre noi

Bijuteriile pe care le purtam zilnic si/sau obiectele decorative cu care ne inconjuram in casa sau la birou vorbesc despre noi, despre personalitatea noastra, despre cum ne simtim si ce vrem sa transmitem celor din jurul nostru.

Cristalele semipretioase, prin vibratiile lor energetice pot fi cele mai bune “aliate” in transmiterea acestor mesaje nonverbale atat fata de noi cat si fata de anturajul nostru.

Produsele noastre sunt create întotdeauna cu pasiune și atenție pentru detalii. Fiecare bijuterie este proiectată pentru a transmite emoții sau a evidenția aspecte ale personalității celei care o poartă.

Bijuteriile sunt realizate cu atenție pentru a asigura cea mai buna calitate clientilor nostri.

O alegere, mai multe posibilitati

Există multe sfaturi simple legate de modul in care o tinuta poate fi accesorizata astfel incat sa exprime personalitatea celei care o poarta. Aceste sfaturi simple pot fi adoptate intr-o chestiune de minute si pot fi insotite de o crestere a increderii in sine si o mai buna dispozitie. O bluza simpla sau o camasa clasica prin accesorizarea cu o brosa sau un colier potrivit poate deveni o noua tinuta originala. Astfel cu un pic de imaginatie si atentie in alegerea accesoriile poti obtine o garderoba diversa, cu tinute unicat.

Cine suntem?

Crystal4Art pentru mine este un proiect de suflet, concretizarea unui hobby.  Intotdeauna am fost atrasa de cristalele semipretioase, de energia dar si misterul care le invaluie din cele mai vechi timpuri. Imi plac de asemenea povestile mai ales cele care exploreaza profunzimea sentimentelor umane. Ca urmare, pentru bijuteriile pe care le creez folosesc cristalele semipretioase dar si alte materiale inedite pentru a spune o poveste despre emotii, stari sufletesti, viata si in general, frumusete sub toate aspectele ei.

Speranta Arciudean

Speranta Arciudean

Founder/Designer

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my blog. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Sample Page

[nitro_list style=”number-list” list_custom_id=”nitro_custom_css_1034098440″ list_content=”%5B%7B%22icon_fontawesome%22%3A%22fa%20fa-info-circle%22%2C%22icon_color%22%3A%22%23363636%22%2C%22list_item%22%3A%22Test%22%7D%5D”]

Leave your comment

thirteen − two =