Despre noi

Bijuteriile pe care le purtam zilnic si/sau obiectele decorative cu care ne inconjuram, in casa sau la birou vorbesc despre noi, despre personalitatea noastra, despre cum ne simtim si ce vrem sa transmitem celor din jurul nostru.

De ce iubim cristalele semipretioase

Cristalele semipretioase, prin vibratiile lor energetice pot fi cele mai bune „aliate” in transmiterea acestor mesaje nonverbale atat fata de noi cat si fata de anturajul nostru. Produsele noastre sunt create întotdeauna cu pasiune și atenție pentru detalii. Fiecare bijuterie este proiectată pentru a transmite emoții sau a evidenția aspecte ale personalității celei care o poartă. Bijuteriile sunt realizate cu atenție pentru a asigura cea mai buna calitate clientilor nostri.

Brosa cu pietre semipretioase
Lantisor cu pandantiv frunza filigranata, ametist si perle
Lant cu pandantiv
Colier cu druzy

O ALEGERE, MAI MULTE POSIBILITATI

Există multe sfaturi simple legate de modul in care o tinuta poate fi accesorizata astfel incat sa exprime personalitatea celei care o poarta. Aceste sfaturi simple pot fi adoptate intr-o chestiune de minute si pot fi insotite de o crestere a increderii in sine si o mai buna dispozitie. O bluza simpla sau o camasa clasica prin accesorizarea cu o brosa sau un colier potrivit poate deveni o noua tinuta originala. Astfel cu un pic de imaginatie si atentie in alegerea accesoriile poti obtine o garderoba diversa, cu tinute unicat.

CINE SUNTEM

Crystal4Art pentru mine este un proiect de suflet, concretizarea unui hobby. Intotdeauna am fost atrasa de cristalele semipretioase, de energia dar si misterul care le invaluie din cele mai vechi timpuri. Imi plac de asemenea povestile mai ales cele care exploreaza profunzimea sentimentelor umane. Ca urmare, pentru bijuteriile pe care le creez folosesc cristalele semipretioase dar si alte materiale inedite pentru a spune o poveste despre emotii, stari sufletesti, viata si in general, frumusete sub toate aspectele ei.

bijuterii handmade
Bratara cu agata dzi by Crystal4Art
Colier choker din dantela cu camee

Lasa-te purtat in universul bijuteriilor si decoratiunilor create de noi