Va multumim ca ne vizitati magazinul!

Folosirea site-ului www.crystal4art.ro, vizitarea, postarea de comentarii sau cumpararea de produse de pe acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a acestui site, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina “ Termeni si conditii” in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile pentru fiecare produs sunt exprimate in RON.  Pretul final platit de catre client reprezinta totalul preturilor de achizitie pentru fiecare produs comandat, la care se adauga costul de transport,cu exceptia situatiilor in care sunt indeplinite conditiile de transport gratuit. Consulta documentul transport si retururi.

Magazinul online www.crystal4art.ro nu va percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele prezentate pe site si in oferte reprezinta imaginea produselor disponibile. Datorita aparatului foto si a setarilor monitorului, este posibil ca in realitate culorile produsului sa poata diferi usor fata de culorile din imagini.  De asemenea, va rugam sa acordati atentie dimensiunilor specificate in descrierea fiecarui produs. Imaginile de pe site sunt realizate astfel incat sa va ofere dtealii despre produs ca urmare acestea putand sa apara mai mari decat in realitate.

Cristalele semipretioase si perlele de cultura fiind veritabile pot prezenta mici variatii de culoare, forma, model, dimensiune intre ele, nefiind identice.

Magazinul www.crystal4art.ro poate schimba tipul anumitor produse comandate, dupa prealabil acord al clientului, in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Produsele comercializate pe site-ul www.crystal4art. ro sunt produse finite fiind destinate purtarii ca atare.

Drepturile de autor

Intregul continut de pe site-ul magazinului online www.crystal4art  este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.crystal4art.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Intregul continut al acestui magazine online (text, imagini, grafica, logo etc) este proprietatea  Arciudean Speranta P.F.A si cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. In cazul preluarii si/sau a adaptarii unor texte (articole) aceasta s-a realizat dupa prealabilul acord in scris al posesorilor drepturilor de autor, iar acestia apar mentionati la sfarsitul textului (articolului). Siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri sunt protejate de drepturile de autor detinute de acestia si sunt reproduce pe site-ul magazinului cu acceptul lor prealabil.

Magazinul online www.crystal4art.ro apartine persoanei juridice Arciudean Speranta P.F.A., avand sediul social in Cluj Napoca, strada Spinoasa, nr.14, nr. de inregistrare la registrul comertului F12/210/05.02.2018.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@crystal4art.ro.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt imagini ale produselor oferite.  Anumite caracteristici pot insa diferi usor fata de imaginile postate pe site (nuanta, aspect, …). Datorita aparatului foto si a setarilor monitorului, este posibil ca in realitate culorile produsului sa poata diferi usor fata de culorile din imagini.  De asemenea, va rugam sa acordati atentie dimensiunilor specificate in descrierea fiecarui produs. Imaginile de pe site sunt realizate astfel incat sa va ofere dtealii despre produs ca urmare acestea putand sa apara mai mari decat in realitate.

Cristalele semipretioase si perlele de cultura fiind veritabile pot prezenta mici variatii de culoare, forma, model, dimensiune intre ele, nefiind identice.

Echipa magazinului online www.crystal4art.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele pe care vi le ofera si sa respecte acuratetea informatiilor in descrierea acestora. Totusi, magazinului online www.crystal4art.ro nu exclude in totalitate posibilitatea aparitiei unor erori neintentionate in descrierea unor produse sau servicii, precum si in continutul acestui website. Magazinul www.crystal4art.ro face toate eforturile sa mentina actualizata disponibilitatea in stoc a produselor.

Informatii, Comunicari

Persoanele care ne  viziteaza site-ul magazinului online www.crystal4art.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail contact@crystal4art.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera persoanei juridice Arciudean Speranta P.F.A dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Conditii pentru returnarea produselor

Magazinul www.crystal4art.ro isi doreste ca produsele pe care vi le ofera sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000, completata cu OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului„.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite.

Clientii magazinului online www.crystal4art.ro pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara ca acesta sa prezinte nici o urma de deteriorare sau de uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Arciudean Speranta P.F.A se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la acestea. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar pretul de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie sa fie într-o stare perfecta, fara a fi folosite sau incercare, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si în ambalajul original.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul site-ului magazinului online www.crystal4art.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Arciudean Speranta P.F.A rezervandu-si dreptul de a initia procedura de plangere penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau cu date de identificare false (inclusiv date bancare false), constituie de asemenea fraude. Ca urmare si in astfel de situatii  Arciudean Speranta P.F.A isi rezerva dreptul de a anunta organele competente in vederea solutionarii fiecarui caz.

Litigii

Arciudean Speranta P.F.A, proprietara a magazinului online www.crystal4art.ro va face toate diligentele necesare pentru ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Produsele comercializate pe site-ul www.crystal4art. ro sunt produse finite fiind destinate purtarii ca atare.

Transportul si livrarea produselor

Produsele comandate online sau telefonic se vor livra catre client prin posta romana sau serviciul de curierat rapid, in functie de optiunea clientului.

Pentru livrarea produselor prin intermediul Postei Romane – taxa de transport este de 11 RON, iar termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid Prioripost– taxa de transport este de 15 RON, iar termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid Sameday, livrare la adresa solicitata de client – taxa de transport este de 23 RON, iar termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid Sameday Easybox  taxa de transport este de 15 RON, iar termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi declina orice responsabilitate privind eventuale intarzieri in livrarea produselor prin posta romana sau curierat rapid, daca acestea sunt datorate intrisec serviciilor de transport.

Comenzile vor fi expediate in maxim 24 de ore de la confirmare, pentru comenzile plasate in timpul zilelor lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 149 RON, transportul este gratuit prin serviciul de curierat Sameday.

Modalitatile de plata

Plata pentru produsele comandate pe site-ul magazinului online www.crystal4art.ro sau telefonic se poate realiza prin 3 modalitati: plata ramburs la primirea coletului, plata online cu cardul (folosind sistemul Netopia MobilPay) si prin transfer bancar.

Pentru transferul bancar datele necesare sunt urmatoare: Cont deschis la Banca Transilvania, numar de cont RO32BTRLRONCRT0438299401

In cazul in care clientul a optat pentru plata prin transfer bancar, livrarea produselor se  va realiza in maxim 24 de ore de la confirmarea platii intr-una din zilele lucratoare.

Pentru modalitatea de plata prin ramburs, clientul va achita contravaloarea produselor, a taxei de transport si a unei o taxe suplimentare de ramburs in valoare de 5 RON,  la primirea coletului.

Pentru modalitatea de plata online cu cardul, dupa efectuarea acesteia, clientul va primi pe adresa de email-ul specificata de acesta, confirmarea platii trimisa de serviciul de plati online Netopia MobilPay.

In cazul unei tranzactii online cu cardul  esuate, clientul va fi notificat cu privire la acest incident si se va incerca solutionarea acestuia cat mai repede posibil, prin comunicare directa cu clientul si/sau cu sistemul de plati online Netopia MobilPay, in functie de situatia survenita.

 Selectarea produselor

Navigarea pe site se poate realiza in functie de categoria de produse afisate in meniul site-ului sau pe homepage sau prin folosirea campului de cautare situat in fiecare pagina a magazine, dupa introducerea cuvantului/cuvintelor cheie de cautare.

Dupa gasirea produsului care va intereseaza, dati click pe imagine pentru deschiderea paginii de prezentare a acelui produs.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa comandati un produs, dati click pe casuta “Adauga in cos” situat in partea dreapta a paginii de prezentare a produsului. Folositi link-urile din bara de navigare sau butonul “Continua cumparaturile” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doriti sa le comandati. Puteti accesa in orice moment cosul dvs. dand click pe imaginea grafica representativa pentru cosul tau (icon-ul) specific situat in partea dreapta a fiecarei pagini a site-ului.

In pagina de vizualizare a “Cosului de cumparaturi”, aveti posibilitatea de a vizualiza lista produselor pe care le-ati adaugat in cos, sa modificati cantitatea pentru fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati, in functie de disponibilitatea acestuia in stoc, sau sa renuntati la unul, mai multe sau la toate produsele adaugate in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul “Mai departe”.

Produsele din categoria „Disponibil pentru comanda in asteptare” vor fi notificate in pagina de prezentare a produsului si in cosul de cumparaturi. Aceasta inseamna ca produsul nu mai este disponibil pe stoc. Dar in limita disponibilitatii la furnizor a materialelor necesare  acest produs se poate realiza in decurs de 7 zile calendaristice. In situatia in care nu exista disponibile materiale identice cu cele folosite in realizarea produsului selectat de cumparator, acestuia i se va propune realizarea unui produs similar.  Doar in cazul in care cumparatorul va accepta propunerea produsului similar, comanda urmeaza a se onora.

Finalizarea comenzii

Dupa vizualizarea produselor adaugate in cos in vederea finalizarii comenzii, bifati optiunea de livrare prin Posta Romana sau prin Curierat rapid si ulterior, dati click pe butonul “Continua finalizarea”.

Dupa deschiderea paginii de comanda, completati cu atentie campurile aferente Detaliilor de facturare si livrare. In partea dreapta a paginii veti regasi detaliile comenzii dumneavoastra. Completati modalitatea de plata pentru care ati optat, cititi cu  atentie politica de confidentialitate.

Inainte de a plasa comanda, va rugam sa parcurgeti cu atentie „Termenii si Conditiile” practicate de magazinul online www.crystal4art.ro, dupa care sa va asigurati ca sunteti de acord cu acestea prin bifarea casutei corespunzatoare.

Continuati finalizarea comenzii dand click pe butonul “Plaseaza comanda”.

Ulterior se va deschide pagina de confirmare a comenzii. Dupa efectuarea comenzii online, veti primi si un mail de confirmare a plasarii comenzii pe magazinul online www.crystal4art.ro, cu toate detaliile aferente acesteia.