Produsele comandate online sau telefonic se vor livra catre client prin posta romana sau serviciul de curierat rapid, in functie de optiunea clientului.

Pentru livrarea produselor prin intermediul postei romane – taxa de transport este de 11 RON, iar termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de curierat rapid – taxa de transport este de 15 RON, iar termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid Sameday, livrare la adresa solicitata de client – taxa de transport este de 23 RON, iar termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Pentru livrarea produselor prin intermediul serviciului de Curierat rapid Sameday Easybox  taxa de transport este de 15 RON, iar termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Magazinul online www.crystal4art.ro isi declina orice responsabilitate privind eventuale intarzieri in livrarea produselor prin posta romana sau curierat rapid, daca acestea sunt datorate intrinsec serviciilor de transport.

Comenzile vor fi expediate in maxim 24 de ore de la confirmare, pentru comenzile plasate in timpul zilelor lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 149 RON, transportul este gratuit prin serviciul de curierat Sameday.

Magazinul www.crystal4art.ro isi doreste ca produsele pe care vi le ofera sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000, completata cu OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului„.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite.

www.crystal4art.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara a fi fost folosite sau incercate, fara urme de vizibile de deteriorare.

Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda).

Clientul va anunta magazinul online despre intentia sa de retur a produsului/produselor achizitionate, prin trimiterea unui email pe adresa contact@crystal4art.ro.

Dupa primirea produsului/produselor returnate si a validarii de catre magazinul www.crystal4art.ro a faptului ca acestea sunt intr-o stare perfecta, fara a fi fost folosite sau incercate si fara urme vizibile de deteriorare, clientul va primi un email de confirmare a returului.

Pentru a se putea realiza restituirea contravalorii acestuia/acestora, clientul va fi trebui sa furnizeze ulterior, pe email magazinului online www.crystal4art.ro, contul IBAN in care doreste sa se realizeze transferul bancar corespunzator.